Ina Allkanjari

Gazetare Hulumtuese

Brief info

Ina Allkanjari është gazetare hulumtuese e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka punuar më parë në organizatën mediatike të verifikimit të fakteve, Faktoje.al, ku është angazhuar si trajnuese e të rinjve dhe studentëve në më shumë se 5 qytete të ndryshme të Shqipërisë, mbi verifikimin e fakteve në media, në kuadër të projektit Youth-Rap të zbatuar nga IREX. Gjatë Zgjedhjeve Parlamentare të vitit 2021 ka qenë pjesë e ekipit të monitorimit mediatic pranë misionit të OSBE-ODHIR në Shqipëri. Ajo ka punuar si gazetare në kanalet televizive kryesore kombëtare në Shqipëri si News24 dhe Top Channel, dhe gazetare e printit të shkruar në disa gazeta në vend, ndër të cilat në Gazetën Shqiptare, ku ka realizuar artikuj hulumtues mbi korrupsionin dhe krimin. Mban një diplomë bachelor në “Gazetari dhe Shkenca të Komunikimit” në Universitetin e Tiranës dhe master në degën “Drejtim dhe Menaxhim Mediash”.

Recent Articles by the Author

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.