Ilir Karabrahimi

Drejtor i Prodhimit Multimedial

Brief info

Ilir Karabrahimi, është Drejtor i Prodhimit Multimedial i Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore (ACQJ). Përvoja e tij në këtë fushë është ndërtuar mbi një bazë të fortë akademike, duke përfshirë studimet në Gazetari dhe një master në Marrëdhënie me Publikun. Me një eksperiencë të konsoliduar prej 15 vitesh në Radio Televizionin Shqiptar, ka ndarë angazhimin tij në një gamë të gjerë programesh dhe rolesh, duke filluar si gazetar dhe më pas si autor dhe kryeredaktor i disa programeve të ndryshme televizive. Gjatë kohës së punës në RTSH, ka pasuar një rrugëtim i suksesshëm në realizimin e disa dokumentareve të rëndësishëm.

Recent Articles by the Author

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2024 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Newsletter