Dallandyshe Xhaferri

Gazetare

Brief info

Dallandyshe Xhaferri është gazetare e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka kryer studimet për degën “Gazetari” në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, si dhe ka qenë pjesë e shkëmbimeve studentore në Poloni, ku ka kryer një semestër për “Journalism and Management” në Universitetin “Papa Gjon Pali II”. Ka punuar më parë në dy media lokale të Elbasanit, InfoElbasani dhe ElbasaniOn, si dhe është punësuar si gazetare në projektet e IFES, East West Management Insitute dhe Rana Labs. Ka marrë pjesë në trajnime mediatike të organizuara nga “Thomson Foundation”, “Media for All”, dhe është pjesë e studentëve shqiptarë që realizojnë artikuj për platformën ballkanike “Hajde”.

Recent Articles by the Author

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore
Rruga Pjetër Budi, 69

Tiranë, ALBANIA


Telefon: +355 (0) 6 8856 3686
Email: info@acqj.al

Investigative Network Albania

Teksti zyrtar është versioni në shqip i faqes së internetit. Kjo faqe përdor përkthim automatik përmes mjeteve të inteligjencës artificiale. Pavarësisht se ky përkthim është i një cilësie të lartë, rastis që të ketë dhe gabime dhe keqkuptime në kontekstin e produkteve. Duke qenë se është një teknologji e cila përmirësohet me kalimin e kohës, shpresojmë të qendroni me ne ndërkohë që perfeksionojmë këtë shërbim.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.

Copyright © 2023 Giljana Limani.  All Rights Reserved.