The best design articles every day

Mes arit të zi dhe vdekjes

Mes arit të zi dhe vdekjes

"31 Minuta" ka kryer një vëzhgim të thellë mbi jetën e banorëve të fshatrave në afërsi të Uzines së Përpunimit të thellë të Naftës në Ballsh. Një vend ku popullata vuan nga sëmundje të shumta, ku një pjesë e madhe...
Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

"31 Minuta" intervistoi një nga personat që ka ndihmuar në reallizimin e Reformës në Drejtësi, Këshilltarin Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë, Gjon Juncaj. Në këtë intervistë ai flet par jetën e tij, të shkuarën dhe të...
Të dënuar që në lindje!

Të dënuar që në lindje!

Në këtë episod të dytë të “31 Minuta” do t'i kushtohemi një plage sociale siç është ajo e braktisjes. Në shoqërinë ku jetojmë ndeshemi shpesh me braktisjen, babai që braktis familjen, fëmijët që braktisin prindërit e moshuar, por ajo që...
Beteja për ujin!

Beteja për ujin!

Shpesh herë jemi të ekspozuar nga mungesa e kontrollit për çka hamë, pijmë, dhe fusim në trupin tonë. Por çfarë na rrezikon çdo ditë, çdo orë dhe çdo minutë është uji, uji që pijmë dhe që mendojmë se e blejmë...
Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Vetëm në 3 vitet e fundit janë 1600 të mitur shqiptarë të regjistruar që kërkuan strehë, ushqim dhe përkujdesje nga shteti italian duke u deklaruar si të pashoqëruar ose “braktisur” nga prindërit e tyre. Në Itali dhe në Shqipëri autoritetet...
Kur lumi kthehet në kolektor!  Ndotja e Erzenit

Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit

Të gjithë lumenjtë ndoten.... nuk është thjesht perifrazim i filmit të njohur “të gjithë lumenjtë rrjedhin”. Historia që do të ndiqni është historia e shndërrimit të njërit prej lumenjve që përshkon vendin, në kolektor të ujërave të zeza, në vend...

The best design articles every day

Mes arit të zi dhe vdekjes

Mes arit të zi dhe vdekjes

"31 Minuta" ka kryer një vëzhgim të thellë mbi jetën e banorëve të fshatrave në afërsi të Uzines së Përpunimit të thellë të Naftës në Ballsh. Një vend ku popullata vuan nga sëmundje të shumta, ku një pjesë e madhe...
Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

"31 Minuta" intervistoi një nga personat që ka ndihmuar në reallizimin e Reformës në Drejtësi, Këshilltarin Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë, Gjon Juncaj. Në këtë intervistë ai flet par jetën e tij, të shkuarën dhe të...
Të dënuar që në lindje!

Të dënuar që në lindje!

Në këtë episod të dytë të “31 Minuta” do t'i kushtohemi një plage sociale siç është ajo e braktisjes. Në shoqërinë ku jetojmë ndeshemi shpesh me braktisjen, babai që braktis familjen, fëmijët që braktisin prindërit e moshuar, por ajo që...
Beteja për ujin!

Beteja për ujin!

Shpesh herë jemi të ekspozuar nga mungesa e kontrollit për çka hamë, pijmë, dhe fusim në trupin tonë. Por çfarë na rrezikon çdo ditë, çdo orë dhe çdo minutë është uji, uji që pijmë dhe që mendojmë se e blejmë...
Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Vetëm në 3 vitet e fundit janë 1600 të mitur shqiptarë të regjistruar që kërkuan strehë, ushqim dhe përkujdesje nga shteti italian duke u deklaruar si të pashoqëruar ose “braktisur” nga prindërit e tyre. Në Itali dhe në Shqipëri autoritetet...
Kur lumi kthehet në kolektor!  Ndotja e Erzenit

Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit

Të gjithë lumenjtë ndoten.... nuk është thjesht perifrazim i filmit të njohur “të gjithë lumenjtë rrjedhin”. Historia që do të ndiqni është historia e shndërrimit të njërit prej lumenjve që përshkon vendin, në kolektor të ujërave të zeza, në vend...

Newsletter